Bouwverven

Delta Paints beschikt over een breed assortiment aan professionele bouwverven. De topmerken die Delta Paints aanbied beschikken over een top kwaliteit die bij al uw gewenste klussen passen. Ook heeft Delta Paints voor binnen, buiten en de gewenste ondergrond het perfecte product.

Een product nodig op kleur? Bij Delta Paints bieden wij ook producten aan op kleur. Met onze 6 kleurmachines maken wij de gewenste kleur voor uw product.

Hieronder kunt u meer lezen over veel verkochten soorten verf.

Hoogglans of zijdeglans

Of u nu alkydverf of acrylverf koopt u heeft dan altijd de keuze voor hoogglans of zijdeglans. Wat is nu precies het verschil tussen hoogglans en zijdeglans? Hoogglans heeft een glanzende uitstraling en zijdeglans is wat matter. Hoogglans wordt eigenlijk altijd gebruikt voor buitenschilderwerk vanwege de harde toplaag en zijdeglans voor het schilderwerk binnen. Ook hoogglans kan natuurlijk in huis gebruikt worden, maar dan is het wel belangrijk dat de ondergrond echt glad moet zijn, omdat bij hoogglans iedere oneffenheid duidelijk zicht baar wordt. Bij zijdeglans is dit minder het geval. Wel is het zo dat de basis/ondergrond bij het schilderen met hoogglans echt glad moet zijn. Omdat u bij hoogglans iedere oneffenheid zichtbaar wordt, gebruikt u zijdeglans dan ziet u de oneffenheden minder.

Acrylverf

Acrylverf wordt in principe alleen binnen gebruikt, omdat dit een verfsoort is op waterbasis van water. Een acrylverf heeft vele voordelen en is daarom vooral bij de consument erg geliefd. Om te beginnen geeft acrylverf een geur die veel minder sterk is dan alkydverf. Daarnaast is de verf ook nog eens minder schadelijk voor het milieu en de gezondheid. Daarom mogen tegenwoordig professionele schilders binnen alleen nog acrylverf gebruiken. Een ander voordeel van acrylverf is dat het sneller droogt en minder verkleurt.

Acrylverf is een waterverdunbare verf waardoor de verf wat moeilijker aan te brengen is. Let er bij de aankoop van rollers en kwasten daarom goed op of deze geschikt zijn voor verven op waterbasis. Omdat de hechting van deze acrylverf minder goed is dan bij alkydverf, is het ook belangrijk om de ondergrond eerst goed te ontvetten, schuren en te voorzien van een grondlaag.

Muurverf

Voor het schilderen van muren en plafonds gebruikt u muurverf. Muurverf is er in vele soorten en kleuren verkrijgbaar. Zo is er muurverf voor buiten, muurverf voor vochtige ruimte (badkamer/kelder) en normale muurverf (woonkamer/slaapkamer). In veel verfwinkels is het mogelijk om muurverf in elke gewenste kleur te laten mengen, hierdoor kunt u eenvoudig uw kamer de sfeer geven die u wenst.

Beits

Beits is net als de andere soorten verf, in alle mogelijke kleuren verkrijgbaar. Beits gebruikt u met name wanneer u de houtstructuur zichtbaar wilt houden.

Makkelijk bestellen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras vehicula fringilla nulla non fermentum.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief. Alle actuele aanbiedingen, rechtstreeks in je mailbox!